כאב ראש עמום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/04/2006 | 23:21 | מאת: מלי

שלום אני בת 34 בריאה אך היפוכונדרית יש לי בשבוע האחרון כאב ראש המתפרס על החלק הקדמי בעיקר של הראש אני לא יודעת בדיוק איפה אך זה מתפרס על כל הקרקפת הכאב עמום וחלש מדאיג אותי שכבר זה נמשך שבוע רציתי לשאול האם ככה מתחילה מחלה מסוכנת בראש? אם לא מה זה יכול להיות? והאם זה יכול להיות משן? הכאב הוא בעיקר קדימה בראש מה עושים?

לצערי אינני יכול לענות לך מבלי לבדוק אותך. אני מציע לפנות לרופא מטפל ובמידת הצורך למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח