CT.

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

06/04/2006 | 20:32 | מאת: יוסי

שלום, ראשית כל אני מצטער שאני שואל שאלה כאן אך לא מצאתי פורום אחר יותר רלוונטי, אודה לך אם תתיחס בכ"ז לשאלה. אני בחור בן 25, בריא בד"כ, סובל מכאבי ראש תקופה ארוכה(כמעט שנה), לפניי כחצי שנה עשיתי CT ללא חומרי ניגוד ונאמר לי שהכל תקין(הבדיקה הייתה על מערות האף), לפניי מספר ימים עברתי על ה-CT וראיתי נקודה קטנה בוהקת במרכז הראש (בחיבור בין האונות-ממש במרכז המוח) ומאז זה לא עוזב אותי, ניסיתי לחפש תשובות באינטרנט ולא מצאתי והרופא שלי מפנה אותי למקומות אחרים. אני מפחד שישנו כאן עניין של רשלנות ולכן אני פונה אליך. מצורף כתובת לתמונה החשודה(למטה), אשמח אם תוכל לענות לי האם זהו סימן לבעיה(דימום/גידול) או שזה ריכוז עצבים או משהו דומה ואני יכול לישון בשקט. בתודה מראש, יוסי http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/15974863.JPG

אינני נוהג להתייחס להדמיות אישיות של חולים בפורום זה.

09/04/2006 | 21:50 | מאת: יוסי

אולי תחרוג ממנהגך באופן חד פעמי או שתשיב לאימייל שלי, בבקשה...

מנהלי פורום שבץ מוח