מרכזים רפואיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/04/2006 | 18:19 | מאת: דויד

שלום, קראתי שבארץ יש 4 מרכזים רפואיים שבהם מטפלים בארוע מוחי ע"י הזרקה של חומר ממיס קרישים למוח, אך זה אפשרי רק אם מגיעים תוך 3 שעות. כמו כן קראתי שבהדסה עין כרם מבצעים צנתור. שאלותי הן: 1. מהם אותם 4 מרכזים? 2. האם כדאי במקרה של ארוע חו"ח לפנות להדסה עין כרם? (ומה קורה כשהחולה נמצא בנתניה?) תודה דויד

במרכז הרפואי תל אביב ניתן טיפול טרומבוליטי לחולי שבץ מוח, העומדים בקרטריונים הרפואיים,בשלוש השעות הראשונות של שבץ המוח. אינני יודע באילו מרכזים אחרים ניתן כיום הטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח