הרדמות ידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/03/2006 | 19:03 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 32 ולפני כשנה וחצי עברתי אירוע מוחי קל בהפרש של יום. בבדיקת MRI התגלה אוטם של 7 מ"מ. בבדיקה לבבית נמצא PFO שנסגר לפני כשנה בעזרת מטריה. עד היום ישנה הרגשת נימול ביד ימין וחוסר תחושה קל מאד בלחי ימין. לפני כחודש ילדתי בלידה רגילה, ולאחרונה אני מרגישה הירדמות של שתי הידיים במשך הלילה. שאלתי היא האם ישנו קשר בין האירוע המוחי, הלידה והירדמות הידיים? תודה מיכל

בדרך כלל תופעות המערבות את שתי הידיים אינן על רקע מוחי וסקולרי. אולם לאור הרקע שלך יש מקום להערכה נוירולוגית חוזרת. תקופת ההריון לעיתים מלווה במצב של קרישיות יתר בדם ועלולה לגרום לאירועים טרומבוטיים בעיקר בקרב חולות עם הפרעה בסיסית קודמת.

מנהלי פורום שבץ מוח