בהמשך לתגובתך

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/03/2006 | 16:57 | מאת: רותי

אבי החל לקבל טיפול נגד שחפת מיד לאחר האירוע (אמצע ינואר),התסמינים של המחלה החלו כחודש לפני, עד שעלו על הבעיה.אמור לקבל את הטיפול במשך שנה בגלל שאלרגי לחלק מהתרופות המקובלות של שחפת. LP לפני שחרור (10.2) הראה על מגמת שיפור מבחינת מספר תאים,חלבון, סוכר אך עדין לא תקין.מתי רצוי לעשות LP חוזר כדי לבדוק שוב התקדמות?(בשחרור אמרו לנו שעכשיו לא יעשו לו עוד הרבה זמן ניקור מותני כי עשו לו כבר יותר מדי וזה לא טוב-מדוע?) יש לו עדין כאבי ראש מדי פעם והוא מאד חלש, שוכב וישן רוב היום (הפיזיוטרפיסטית כועסת עליו) ולא ברור לנו עד כמה ללחוץ עליו לשתף פעולה בגלל שזה לא מקרה רגיל של ארוע מוחי אלא גם מחלה.ביקורת בבי"ח רק ב-19.3 ואנו דואגים. אולי כדאי להתייעץ עם מישהו באופן פרטי, אבל עם מי? (זיהומולוג,נוירולוג?...)

לאור מצבו של אביך אני בהחלט ממליץ על מעקב נוירולוגי צמוד כדי להעריך את התגובה הקלינית לטיפול התרופתי. את מוזמנת לפנות למרפאות הנוירולוגיות במרכז הרפואי תל אביב טל-6974000.

מנהלי פורום שבץ מוח