תןפעת לוואי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/02/2006 | 09:48 | מאת: שי

האים תופעת לוואי של דיקור מותני הינה סוג של מין לחץ בראש וכמה זמן זה נימשך c.t וניקור מותני תקין

עקב ירידה בלחץ התוך גולגולתי עלולים להופיע כאבי ראש לאחר ניקור מותני שהינם תלויי תנוחה (תסמונת שלאחר ניקור מותני) .לרוב הכאבים חולפים לאחר מספר ימים. הדרכם להוריד את הסיכוי לתופעה כוללות שכיבה על הצד או הבטן כשעתיים לאחר הניקור ושתיה מרובה. מספר עבודות ממליצות על צריכת קופאין מרובה. במידה והכאבים לא חולפים ניתן לטפל בתופעב על ידי הזרקת דם מקומית.

מנהלי פורום שבץ מוח