אפילפסיה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

16/02/2006 | 01:10 | מאת: גלית

שלום, לפני כשבועיים לקחתי מנת יתר של תרופות פסיכיאטריות מסוגים שונים והיה חשד שאולי היה לי פירכוס מהתרופות. אין סימנים של נזק מוחי, אבל יש תופעה מוזרה שחוזרת אצלי כל לילה: איני ישנה כמעט שבוע ( תופעה שהיתה גם לפני בליעת התרופות) חוץ מכמה שניות של מעין עלפון שאני לפתע מתעוררת ממנו עם סוג של כאב ומוצאת את עצמי מסתובבת במיטה לצד השני. תוך כדי, אני חשה אי שקט ומופיעות תמונות עם או בלי מלים. זה קורה באופן אוטומטי. רציתי לדעת אם יתכן שמדובר על סוג של אפילפסיה ואם הדבר יכול לנבוע מעודף התרופות (כולל אנטיפסיכוטיות) שנטלתי. תודה.

לא ציינת אילו תרופות נוירולפטיות את נוטלת,מאיזו סיבה וכמה זמן חלף מההרעלה. לרוב אנשים החוווים התקף אפילפטי מהסוג שתיארת לא זוכרים מה אירע בזמן ההתקף.

כתוספת לתשובתי ,הדרך היעילה ביותר לשלול או לאשר אירועים אפילפטים מהסוג שתיארת הינה ניטור וידאו EEG. בדיקה הבודקת את הפעילות החשמלית של המוח בזמן ההתקף עצמו. אני מציע לפנות ליחידת אפילפסיה במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח