שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/02/2006 | 13:12 | מאת: רן הסובל

שלום רב, האם באם ביצעתי את כל הבדיקות (בירור קרישיות יתר, בדיקת קרקעית עין, MRI, ובדיקות דם נוספות), אני יכול להיות רגוע שאין כל אירוע מוחי מתקרב? אני פשוט מעל לחודשיים חש לחץ נוראי בצד שמאל בראש, שמלווה בחולשה בגפיים ימניות, אך כל הבדיקות תקינות. האם עצם היות הבדיקות תקינות יכול לשלול אירוע מוחי קרב? באם לא אילו בדיקות כן יכולות לעזור ? (לאו דווקא לעניין אירוע מוחי) תודה מראש, רן הסובל

בין יתר הבדיקות שכדאי לבצע כדי לשלול מקור לתסחיפים למוח ושלא מנית כדאי להזכיר דופלר של עורקי התרדמה (קרוטידים) ואקו לב דרך הושט.

מנהלי פורום שבץ מוח