טיפול לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

07/10/2010 | 19:12 | מאת: דורית

שלום רב, אבי בן 60 עבר אירוע מוחי לפני כחודש ונפגע קשות בראייה כך שכמעט ולא רואה דבר. במכתב השחרור רשמו לו לקחת 100 מילגרם של micropirin ביום. האם תרופה זו מספיקה למניעת ארוע חוזר? הבנתי שבד"כ משחררים מבית החולים עם מרשם ל- Plavix 75 מילגרם ליום. מה דעתך? האם יש לפנות ולבקש טיפול אחר? בנוסף, יש לציין כי אבי חולה סכרת מבוגרים.

ישנם מספר מצבים בהם קיימת התויה ברורה להעדיף פלויקס על פני אספירין כגון אירוע חדש על רקע טיפול באספירין או התוית נגד לאספירין. בשאר המקרים יש להפעיל שיקול דעת פרטני.

מנהלי פורום שבץ מוח