כאבים בצוואר מלפנים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/09/2010 | 19:41 | מאת: ניצה

ד"ר נכבד שלום אני בת 67 בריאה בדרך כלל למעט מיגרנות בנות 40 שנה. לפני כחודש ימים נתפש לי השריר בצד שמאל של הצוואר מלפנים, ממש אפשר היה לחוש זאת כשאני מרגישה את העורק העובר בו פועם וכואב, הכאב הוקרן גם לפנים, ללחי לעין ולמצח, הייתי אצל רופא פנימי, נאורולוג, ואף אוזן גרון, שעשה לי בדיקת u.s של בלוטות לימפה,התריס, הכל תקין. כמו כן עשיתי בדיקות דם - תקין. אני לוקחת כדורי אתופן 400 פעמים ביום אשר עוזרים לי מאד. אבל אם אני מפסיקה ליום אחד את לקיחת הכדורים, הכאבים חוזרים, אומנם לא באותה עוצמה. שאלתי היא האם יש עוד בדיקות שעלי לעשות, האם הדבר מסוכן, וכמה זמן אפשר לקחת את הכדורים עד שהכאב יחלוף. בתודה עבור תשובה מהירה.

יש צורך לקבל פרטים מלאים יותר לגבי התלונה ולבצע בדיקה גופנית נוירולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח