ראיה המשך

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

01/09/2010 | 18:02 | מאת: לימור

לא הבנתי מה זה ראיה כפולה ממקור נירולוגי אני הבנתי שאם אני רואה כפול לשבריר שניה וסוגרת את העיניים פותחת והכול כרגיל זה לא ממקור נירולוגי אני טועה אם תסביר לי לעומק אשמח. בירור נירופתומולוגי היה לי בעבר פעמים ונירולוג אחרי הפעם הזאת. מאז קרה לי עוד פעם אחת ישר שהתעוררתי התמונה מולי קפצה לי וזה נעלם בשבריר שניה אחרי סגירה ופתיחת העין. אשמח אם תסביר לי על ראיה כפולה ממקור נירולוגי כדי שאדע איך להתייחס.... תודה

ראיה כפולה ממקור נויורלוגי תמיד נעלמת בעצימת אחת העין שכן היא נובעת מתנועה לא מסוכרנת של גלגלי העיינים. אני מציע לפנות שוב ליעוץ נוירולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח