ראיה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

23/08/2010 | 19:52 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני בת 36 בהריון שבוע 16 ברקע ב 3 שנים האחרונות לאחר אירוע מוחי קשה של אמי חוויתי חרדות ופחדים בנושא .אמי ראתה כפול ואז הכול החל... במהלך שלוש שנים אלו עברתי בדיקות מקיפות לאחר תלונות של טשטוש ראיה גם נירולוגית גם נירופתומולוגית וגם רופא עיניים והתשובה הכול מלחץ. הפחד הכי גדול שלי לראות כפול ואספר על סיטואציה וארצה להבין אם זו ראיה כפולה : ביקיצה פתאום ראיתי בחדר את המאוורר או קופץ או אולי חלקו פעמים נבהלתי נורא אנ אותו רגע עוצמת עיניים פותחת אותם וכאילו כלום לא קרה אחרי כמה זמן שוב יקיצה המסגרת של התמונה בחדר או קופצת או חלקו פעמים לא יודעת אפילו להסביר עוצמת עיניים פותחת והכול שוב עובר מיד שבריר שניה הלכתי לרופא עיניים בפעם הקמה אמר לי שהוא לא מבין על מה אני מדברת וזה לא נשמע ראיה כפולה הפחד שלי מזה כל כך גדול שאני לא יודעת איך להתייחס אל זה.... אשמח לדעתך בנושא במהלך היום עדין יש טשטושים מדי פעם קלים אך כבר למדתי ךהתעלם כי אין הרבה מה לעשות כבר לא נישאר מה לבדוק לגבי הפחד מכפילות זה משהו חדש

על מנת להבין את תלונתך יש צורך בבדיקה נויורלוגית ונוירואופתלמולוגית. באופן כללי ניתן לציין כי כפל ראיה ממקור נוירולוגי חולף עם עצימת כל אחת מהעיינים.במידה ועדיין אינך שקטה אני מציע לפנות למרפאה הנוירואופתלמולוגית במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח