לחץ בראש ובגוף מתוך שינה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

12/07/2010 | 14:38 | מאת: נועה

שלום רב בת 25 מדי פעם תוך כדי שינה קורה לי דבר נורא מוזר, כשאני מתחילה להירדם חזק אז פתאום אני מרגישה לחץ אדיר בכל הראש כולל באוזנים ובגוף, אני לא מצליחה להזז את הפה ולא יכולה לדבר או להזיז את הגוף מנסה להוציא מילים כי אני ממש מרגישה שמשהו קורה ומפחדת שזה לא סוג של אירוע מוחי ואני מנסה לזעוק לעזרה ולא מצליחה , זה נמשך כרבע שעה בערך ולפעמים כשאני שוב נרדמת אז זה חוזר עוד פעם, אנ מפחדת כי רק כאשר אני נלחמת עם הגוף ומנסה לזוז עם הראש והגוף אז זה משתחרר ואנ חוזרת לעצמי כאילו כלום לא היה זה קורה המון , ממה זה נובע ומה עליי לעשות

אני מציע לפנות לרופא לשם מסירת תיאור מדויק יותר של האירועים וביצוע בדיקה. יתכן ויהיה גם צורך במעבד שינה.

מנהלי פורום שבץ מוח