כדור בשם גבה פנטין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/06/2010 | 11:48 | מאת: גילה בניסטי

אבי לוקח 6 כדורים ביום של גבה פנטין, רוצה אינפורמציה לגבי הכדור במה הוא מועיל ואם הוא גורם לאפטיות ,אבי כבר מזה שבוע ישן כל הזמן לא עירני כפי שהיה בקושי מתקשר אחרי שבץ מוחי בנוסף לוקח פלווקס האם אפשר להפסיק לו לגמרי את הגבה פנטין במצבו? [לציין לוקח את הכדור הנ"ל מזה שלוש שנים] באופן קבוע.

מאחר ואביך נוטל את התרופה תקופה ממשוכת והתלונות הינן חדשות אני מציע לפנות לרופא. לא ציינת גם באיזו התויה אביך מקבל את הכדור.

מנהלי פורום שבץ מוח