טיסה לאחר שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

18/04/2010 | 22:23 | מאת: שמשון כליליאן

שלום רב היה לי אירוע מוחי דמם ששיתק את רגלי השמאלית ובאופן חלקי מאוד את יד שמאל.עד לאותה עת הייתי בריא לא סבלתי מכלום. השתקמתי בבית לוינשטיין כחודש וחצי ולאחר מכן פיזיותרפיה בקהילה.כרגע אני בתפקוה מלא לאחר חמשה חודשים מסוף השיקום. אני מטופל בדפלט.אמלודיפין וסודיום . שאלתי האם אני יכול לטוס?לא קיבלתי תשובה מרופא המשפחה ולא מהניורולוג. תודה מראש

27/04/2010 | 22:33 | מאת: ד"ר אוריאל

החשש העיקרי הינו מאירוע חוזר או פרכוס כיפיוני בזמן הטיסה. יש להתיעץ באופן פרטני עם רופא המכיר אותך.

27/04/2010 | 23:11 | מאת: שימי

מנהלי פורום שבץ מוח