מבקשת עזרה-אני ממש מיואשת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/12/2009 | 20:07 | מאת: שרונית74

לפני כחודשיים הרגשתי כאב חד ומוזר בראש למספר שניות. בחיים שלי לא הרגשתי משהו דומה לזה!!! אם לנסות לתאר את זה אז הרגשתי ממש כאילו מתפוצץ לי הראש. אחרי שהכאב החד הפסיק הרגשתי שהראש בוער לי מבפנים הרגשתי ממש חום. כעבור מספר דקות אותם תופעות פסקו אך הרגשתי חולשה בגוף לא יכולתי לעמוד, היו לי סחרחורות במשך כל היום ואפילו כמה ימים אחריי, הרגשתי אי שיווי משקל. היו לי עוד תופעות כמו טשטוש ראייה, דיברתי לא ממש ברור (כולם אמרו שזה נשמע להם שאני מדברת כמו מתוך שינה). למחרת אותו מקרה פניתי לקופת חולים כדי לאבחן מה יש לי - והרופאה אמרה שזה שום דבר ושלחה אותי הביתה למנוחה של מספר ימים. מאחר והתופעות לא נעלמו ומאחר והתחילו להופיע כאבי ראש - חזרתי שוב לרופאה שלי והיא אמרה שזה שום דבר ושוב אמרה לי לנוח בבית. אחרי שבוע כמעט של כאבי ראש/מיגרנות ממש מטרידות שוב חזרתי לקופת חולים והפעם קיבלתי הפניה לבית חולים (בילינסון). אחרי סדרת בדיקות של נוירולוג, נאמר לי שהכל אצלי בסדר וגם הוא שלח אותי הביתה למנוחה. לאחר עוד שבועיים שוב הלכתי לקופת חולים כי עדיין לא עברו לי כאבי והראש ושוב הפנו אותי לבית חולים. הפעם עשו לי בדיקות CT וגילו שיש לי 2 ממצאים שלא ידעו להגיד בוודאות מה הם ולכן הפנו אותי לעשות MRI + MRA. נכון להיום שאני כבר חודשיים לאחר אותו מקרה ראשון ואחרי המון המון בדיקות שעשיתי אני עדיין סובלתי מכאבי ראש, סחרחורות ומדי פעם חולשה כללית. אין כמעט יום שאין לי כאב ראש. בחלק מהמקרים הכאב הוא מקדימה (מצח, עיניים, רכות וכו'), בחלק מהמקרים הכאב הוא מאחורי הראש. כל הבדיקות שעשיתי עד היום לא העלו דבר. MRI + MRA הראו שני גידולים אבל לאחר התייעצות עם נוירולוג נאמר לי שהכל תקין. שהגידולים לא גורמים לכאבי ראש. בדיקות עיניים תקינות. בדיקות דם הורמוניות גם כן תקינות. עשו לי גם אולטרהסאונד עמוד שדרה צווארי וגם הוא תקין. אני מרגישה מיואשת מכל זה. הפסדתי המון ימי עבודה, החיים שלי ממש השתנו! יש לי 2 ילדי קטנים ואני מתקשה לתפקד עם כאבי הראש האלה. איזה עוד בדיקות היית ממליץ לי לעשות? האם יכול להיות שהיה לי אירוע מוחי ואף בדיקה לא מראה את זה? ממה יכול להיות הכאב ראש שלא עובר? אודה לך אם תוכל לענות לי בהקדם!

מאחר וכבר פנית ליעוץ נויורלוגי ובצעת בירור אין באפשרותי לתרום מעבר לכך מבלי לקבל תיאור מדויק של האירועים,לבצע בדיקה נוירלוגית ולהתרשם מאותם ממצאים הדמיתים שתיארת ואינם ברורים לי.

מנהלי פורום שבץ מוח