הצרות 50%

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/10/2009 | 11:34 | מאת: ענת

שלום רב, בעלי חולה סכרת אינסולין החל לחוש סחרחורות. בבדיקה נמצא כי יש לו הצרות של 50% במעבר דם למוח. לא מומלץ ניתוח בשלב זה. האם יש דרך לשפר את המצב חוץ מתרופות נגד סחרחורת שהוצאו לו? האם יש משהו נוסף שצריך לשים לב אליו? תודה

יש ממקום לשקול טיפול נוגד צימות טסיות כגון אספירין או פלויקס וכן בסטטינים. כמו כן יש צורך באיזון אגרסיבי של גורמי סיכון וסקולרים. לצורך טיפול פרטני הינכם מוזמנים לפנות למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח