שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/10/2009 | 21:19 | מאת: אני

אבי סובל משבץ מוחי CVA כבר 8 שנים. כול הטיפולים וכול הנסיונות כולל שיקומים לא עזרו. אבי לוקח כדורים קבועים. מקבל את הטיפול הכי מסור שיש מהמשפחה הרבה חום ואהבה. הכול רק שיהיה בריא.וגם אם לא בריא במאה אחוז אז לפחות שיפור! אך לצערי המצב הוא קבוע בלי לחיות באשליות!! ניסיתי להתייעץ הרבה בפורום של הרופאים הזה אך כנראה שאין הרבה מה לעשות ושוב אני אומרת לצערי. אם יש עוד משהוא שלא עשינו או משהו חדש שאני יכולה לשמוע אני אשמח. תודה.

לצערנו עיקר הטיפול בשלב הכרוני הינו במניעה שניונית של שבץ ובטיפול בסיבוכים מאוחרים כגון שיטיון,פרכוסים או דכאון. הינך מוזמן עם אביך לפנות למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה עדכנית.

23/10/2009 | 12:20 | מאת: איציק

כל מי שיש לו איזה למה שלמענו יחיה יוכל לשאת כמעט כל איך. ולהתחיל מחדש חיים אחרים הכי טוב שאפשר. אלה שני כללים שכדאי לכל מי שעבר טראומה מכל סוג שהוא יפנים. ואינני מכוון לשום דת אמונה אסכולה .

מנהלי פורום שבץ מוח