פציאליס בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

17/10/2009 | 17:18 | מאת: יעל מחדרה

אני בת 14 ולפני חודשיים השתתק לי צד שמאל של הפנים.קבלתי סדרה של טיפולי פזיותרפיה וגם דיקור סיני.יש שיפור אך עדיין החיוך עקום והעין השמאלית מעפעפת באיחור.רציתי לשמוע את דעתך אם יש סיכוי שאבריא לחלוטין,ומה עוד אני יכולה לעשות כדי להבריא.דרך אגב את הטיפולים הנ"ל הפסקתי וכרגע אני עושה תרגילים בבית. לבית ספר חזרתי רק לפני שבוע וקשה לי לקרוא ולאמץ הרבה את העין.מחכה לתגובתך יעל.

לא ברור האם טופלת בתחילת המחלה בסטרואידים פומיים שכן זהו הטיפול שהוכח כיעיל בפציאליס.חשוב גם להשתמש בדמעות מלאכתיות על מנת למנוע נזק לקרנית. ממליץ לפנות לרופא א.א.ג או נוירולוג לצורך הערכה עדכנית של המצב.

מנהלי פורום שבץ מוח