שבץ מוחי -ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/10/2009 | 21:00 | מאת: זיו

אבי בן 75 -חטף אירוע מוחי שני או שלישי במספר לפני4שנים במשך 4 שנים ישנה רק ירידה. זה החל בשיתוק צד שמאל אח"כ הפסיק לתקשר עם הסביבה ועכשיו אנו נתקלים בירידה במשקל ממש מפחידה בגלל קושי בבית הבליעה במשך 4 שנים הוא ירד מ70 קילו ל56 קילו כאשר מבנה גופו רחב וגובהו 1.75 אנחנו התקנו לו צינורית לקיבה (PEG ) לפני שנה ועדיין ישנה ירידה במשקל אנו חסרי אונים ומפחדים שיגמור את חייו בגלל תת משקל האם ישנו אוכל עשיר יותר בחלבונים ובקלוריות אשר יכול להחזיר לו את המשקל נאמר לי ע"י מכרים שבדר"כ אנשים כמו אבי גומרים את חייהם בגלל תת משקל מבקשת עצה מה לעשות בתודה מראש

קיימות פורמולות למתן בPEG שהינן עשירות בקלוריות וחלבונים. אני מציע להתיעץ בהקדם עם דיאטנית לקביעת תכנית לכלכלה.

מנהלי פורום שבץ מוח