לחצים נפשיים-שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 15:39 | מאת: רון

שלום. ברצוני לדעת יותר על הקשר בין לחצים נפשיים ושבץ מוחי. כמו כן ראיתי באתרים מסויימים על מחקר שפורסם, המראה על מתאם חיובי בין שני הגורמים. איך משיגים מידע נוסף והאם האינפורמציה נכונה?? בתודה מראש.

15/01/2006 | 16:45 | מאת: רון

ברצוני לדעת בנוסף האם יש שוני בין השפעת לחצים מסוגים שונים על שבץ מוחי. כלומר האם לחצים הנגרמים כתוצאה מ - PTSD נכללים גם הם באותה קטגוריה? בתודה מראש. ושבוע טוב

לא ידוע על קשר ישיר בין לחץ נפשי לשבץ מוח,אם כי קיים קשר בין לחץ נפשי ומצב סטרסוגני לגורמי סיכון לשבץ כגון יתר לחץ דם.

מנהלי פורום שבץ מוח