טיסה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/09/2009 | 14:36 | מאת: מירה

1.האםמותר לי לטוס לארה"ב אני 4 חדשים אחרי ארוע ויש לי 100 אחוז חסימה בעורק צוארי ימני השמאלי בסדר לגמרי שאלה נוספת האם יבוא יום ואפטר מהדכאונות והרגש שהמוח שלי השתנה;

הסיכון העיקרי בטיסה לאחר שבץ מוח הינו מהתקפים כיפיוניים המהווים סיבון מוכר ומהישנות של השבץ. חולים בעלי נטיה לקרישיות יתר צריכים להזהר מפקקת ורידי הרגליים המהווה סיבוך של טיסות ממושכות. ההחלטה לגבי הכשירות לטיסה צריכה להנתן על ידי הרופא המטפל המכיר אותך ואת מצבך הגופני. ניתן לטפל בהצלחה בדכאון לאחר שבץ באמצעות תכשירים נוגדי דכאון ממשפחת הSSRI.

03/10/2009 | 10:51 | מאת: איציק

שאלה:"האם יבוא יום והפטר מהדכאונות והרגש שהמוח שלי השתנה" תשובה :בוודאי שהכול ישתפר כי הגוף והמוח שלנו גמישים בצורה יוצאת מהכלל ובתוספת קבוצת תמיכה בעמותת נאמן או כל קבוצה אחרת וטיפול קל בתרופות שהרופא הציע לך את תהיי כמו חדשה . העיקר הוא שתהיי עסוקה ותקדישי כמה שפחות זמן למוח שלך. יש למוח הזה עודפים עצומים שעדיין לא ניצלת. תשובה לטיסה: לצערינו שום ביטוח לא מכסה טיסה פחות מ6 חודשים מהאירוע /אשפוז אז חבל לטוס עכשיו כי על כל דבר קטן שיקרה לך הם יתנערו מאחריות ..

מנהלי פורום שבץ מוח