תוצאות mri מוח- התייעצות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

09/02/2006 | 22:47 | מאת: לביאה

לרופא שלום, קבלתי לאחרונה את תוצאות בדיקת mri והייתי רוצה לדעת האם ניתן לפי תוצאות אלו לדעת באילו אזורים במוח נמצא הגידול- כלומר על אילו תפקודים במוח אחראי האזור שהגידול נמצא בו. בנוסף לכך מה משמעות התוצאות הנ"ל מתוך נסיונך הרפואי- אודה לך מאוד- אני זקוקה לחוות דעת נוספת לחוות דעתו של הניורוכירוג . מקווה שהפעם הפרוט של הבדיקה יאפשר לך ניתוח יותר ספציפי למצבי. "מודגם תהליך תופס מקום נצבע בממדים של 10 מ"מ קוטר צמוד לפלקס, נוטה לשמאל באונה הפרונטלית מתאים למנינגיומה. אין סימני לחץ או בצקת סביבו. הסינוס הסגיטלי רחוק מהתהליך. מודגמת מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים תקינה. סדרות T2 ו- FLAIR מודגמים שני מוקדים תת קורטיקלים בחומר הלבן האחת באונה פרונטלית שמאלית והשניה בימנית משמעותם אינם ברורה. לסיכום: מנינגיומה קטנה פרונטלית משמאל ללא סימני לחץ." אני ממש מודה לך על התייחסותך המהירה לבקשתי הקודמת ומקווה שהפעם ההתייחסות תיהיה יותר ממוקדת בבעיה הפרטית שלי. שוב תודה מקרב לב.

צר לי אך מבלי לבדוק אותך ולצפות בהדמיה בעצמי אני מפנה אותך שוב לתשובתי הקודמת.

מנהלי פורום שבץ מוח