בדיקת ct

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

09/02/2006 | 12:13 | מאת: פיני

בבדיקת ct שבעשו לי, נמצא אצלי בגומה האחורית משמאל חדר הרביעי אזור היפרדנסי עם חשד לאפקט מסה קל על החדר הרביעי, המוקד בקוטר כ 7 מ"מ. פרט לזה השאר הכל תקין. מה זה אומר הממצא? האם ישנה סיבה לדאגה?

קיימת אבחנה מבדלת לממצא שתיארת,יש צורך לדעת מה הסיבה לביצוע בדיקת הCT, מה נמצא בבדיקה הנוירולוגית ולהתבונן בהדמיה. יתכן כי יש גם מקום לביצוע בדיקת MRI לאיפיון הנגע. מאחר והנגע נמצא בטריטוריה מאוד רגישה וקיים חשד לאפקט מסה אני מציע לפנות בהקדם לנוירולוג או נוירוכירורג.

מנהלי פורום שבץ מוח