אירוע מוחי קל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

20/05/2009 | 08:57 | מאת: קרן אור

אני בת 56 לאחר אירוע מוחי קל פעם שניה. פעם ראשונה לפני שנה וחצי ונישארתי עם פציאליס בצד ימין של הפה. הפעם הזאת נשארתי עם חולשה ברגל שמאל . מקבלת זריקות ויטמין B12 ,קרדוקסין, אספירין,וזודיפ, אלטרוקסין,דיזוטיאזיד וסימוביל.אני עובדת כאחות אחראית מחלקה . האם אוכל לחזור לעבודה רגילה ? או שרצוי שאפחית אחוז משרה.כרגע אני יומיים לאחר האירוע . עדיין צריכה פיזיוטרפיה.האם זה מוכר כנכות כלשהי ?האם עלי ללכת ללכת לרופא תעשייתי?

20/05/2009 | 19:59 | מאת: קרן אור

בס"ד היום חשתי סחרחורת קלה במעבר משכיבה לישיבה.האם עלי לעשות משהו בעניין? זה חלף לאחר כמה שניות.אני יודעת שמה שעברתי זה אזהרה ( האירוע) אז האם זה חוזר?

על מנת לענות לכל השאלות כבדות המשקל שהעלית יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית,להתרשם מעוצמת חולשת הצד,אופיה וסימנים נוירולוגים נוספים. סחרחורת סיבובית עלולה להיות ביטוי לשבץ מוח אך גם לנבוע מסיבות רבות נוספות ולכן יש צטרך בקבלת הפרטים המלאים ובביצוע בדיקה.

מנהלי פורום שבץ מוח