TOPAMAX בגלל כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

18/05/2009 | 17:14 | מאת: לי

דר נכבד

18/05/2009 | 17:19 | מאת: לי

דר נכבד אני לאחר אירוע מוחי מאובחנת עם לופוס מטופלת במרפאה במסגרת בית החולים קבלתי המלצה לטיפול תרופתי בTB TOPAMAXאשר לא קיים בסל התרופות האים אני יכולה לקבל את אותו מרכיב של התרופה בשם אחר שנמצאת בסל לתשובתך הודה

טופמקס (טופירמט) הינה תרופה נוגדת כיפיון במקורה שנמצאה כיעילה בטיפול מניעתי לכאבי ראש. קימות תרופות רבות אחרות,יעילות אף הן,למניעת כאבי ראש. במידה והקופה איננה מאשרת את התכשיר להתויה זו ניתן לשקול תרופות אחרות,הפועלות במנגנונים אחרים, כגון דפלפט,דרלין או אלטרול. ההחלטה לגבי הטיפול צריכה להינתן על ידי הנוירולוג המטפל המכיר אותך ואת מחלת הרקע.

מנהלי פורום שבץ מוח