מלפורמציה מוחיתavm

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/05/2009 | 22:29 | מאת: פלוני

לד"ר שלום אובחנתי אחרי הצילומים המתאימים כסובל ממלפורמציה מוחית פרונטלית ימנית ואני מוזמן לאישפוז בעוד כחודשיים לשם טיפול בavm . אך לאחרונה מרגיש בלחץ הולך וגובר בתוך הגולגולת מלווה בציפצוף באוזניים. לאור האמור לעיל האם לפי התופעות הנ"ל גבר הסיכויי לדימום מה avm . יצוין שאני בן 41 . אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה .

לא ציינת מה היו התלונות שהובילו לגילוי הAVM. מכל מקום, כל תלונה נוירולוגית חדשה מצריכה הערכה חוזרת לגבי דחיפות הטיפול במלפורמציה.

מנהלי פורום שבץ מוח