טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/05/2009 | 13:12 | מאת: יואב

שלום רב, שמי יואב (בן 29) עברתי אירוע מוחי לפני כ28 שנה שגרם לשיתוק בלפג גופי השמאלי. כיום נותרתי עם צליעה, ספסטיות ובעיות בפעולות מוטוריות ביד שמאל. כל חיי הייתי מטופל בפיזיוטרפיה ובסוגים שונים של ספורט. ברצוני לדעת האם ישנו סיכון בטיפול בתא לחץ (באסף הרופא) לצורך שיפור התנועה ביד וברגל, כמו כן האם ישנו נוירולג שכדאי לי ללכת אליו לצורך בירור יותר מעמיק בנושא. תודה רבה מראש יואב

אין בידי די מידע בנוגע ליעילות של תא לחץ בטיפול בחולים לאחר שבץ מוח. הינך מוזמן לפנות למפראת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה וטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח