הזמנה לכנס השני בנושא אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

09/03/2009 | 12:24 | מאת: איציק מנאמן

רצ"ב הזמנה לכנס השני בנושא אירוע מוחי כנס מאורגן עח ידי עמותת נאמן:עמותה ארצית של נפגעי אירוע מוחי ומרכז ספיבק לנכים נושא הכנס :"כיצד ניתן לשפר את איכות החיים לאחר אירוע מוחי " הכנס יתקיים ביום ג, כא באדר 17.3.2009 במרכז הספורט לנכים ברחוב רוקח 123, רמת גן משעה 8:30-14:30 בתוכנית הכנס הרצאות וסדנאות בנושאי שיפור איכות החיים לאחר אירוע מוחי, התפתחויות טכנולוגיות בשיקום הליכה, וסדנאות בתחום רפואה אלטרנטיבית, בריאות יצירה וספורט. לבני ובנות הזוג תתקיים סדנת תמיכה. עלות האירוע 50 ¤ למשתתף ו80 ¤ לזוג הכנס כולל ארוחת צהרים פרטים להרשמה בטלפון :03-5754444 שלוחה 209,215

13/08/2009 | 13:36 | מאת: YOSSI

איציק נכבדי,שאלה למה ההזמנה לא יוצאת באופן גורף לכל חברי העמותה בכל רחבי הארץ? בכל סניף וסניף נמצאים רשימות שמיות, ומספרי טלפון, וכתובתת, והדואר האלקטרוני לדעתי זה יראה יותר מכובד(לא כל אחד נגיש למחשב) ורואה הזמנה זו. בברכה יוסי סניף חיפה (חבר,פעיל סמוי)

מנהלי פורום שבץ מוח