אירוע מוחי ? [דחוף]

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

05/02/2009 | 08:26 | מאת: שחר

שלום דוקטור שמי שחר בן 19 ,בימים האחרונים היה לי תופעה מאוד מוזרה היה לי כאב ראש בחצי הראש הימיני כאב בעין ימין בלסט הימנית והיה קשה לי לבלוע מצדו הימני של הגרון כמו כן גם יד ימין ורגל ימין כאבו והיה לי בהם חולשה כל מה שסיפרתי פה במשך 3 ימים התחלש והתגבר בהדרגה כמו כן חשוב לציין כי אני סובל מזה חודשיים מלחץ נפשי כבד חרדות דיכאון והמלחמה בדרום לא הוסיפה למצב.. הלכתי לבדיקות אצל 2 רופאים בראשונה רופא המשפחה ו רופא פנימי בבית החולים קפלן שתיהם טוענים כי אין לי שום דבר וזה רק כתוצאה מחרדה ברגע שקיבלתי תשובות חיוביות כבר בשעתיים שאחרי הרגשתי הכאלה בכאב בראש ובעין וגם החולשה מעט ירדה עכשיו מה שהכי מפחיד אותי בוקר אחרי עדיין קצת כואב לי הראש אבל קשה לי להתרכז ולתפקד קצת כמו כן יש לציין כי אני שוקל 150 וגובהי הוא מטר 90 האם קיים סיכוי שזה היה אירועי מוחי אפילו קל מאוד ?

מאחר ושני רופאים שונים לא התרשמו מתלונותיך אני מניח כי אין לך סיבה לדאגה.

מנהלי פורום שבץ מוח