חשד לארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/02/2009 | 16:33 | מאת: עזרא

פרופסור ניכבד שלום ליני שבוע הרגשתי הרדמות בחצי גוף שמאלי הלכתי לבית חולים עשו סטי מח תקין יש לי עדין חולשה ביד שמאל וברגל שמאל יש לי כמו זרמים ברקה מעל האוזן עשתי דופל עורקי צאוור יצה תקין מה עלי לעשות לגבי הזרמים שיש לי ברקה השמאלית אני לוקח אספרין אחד ביום מימה זה נוביע ועוד אזה בדיקות אני צריך לעשות רב

כדאי להשלים את הבירור עם אקו לב וכן לחזור על בדיקת הCT שכן בדיקת CT ביממה הראשונה לא תמיד מדגימה את האוטם. אני מציע לפנות לביקורת למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח