כאבים בבית השחי מידי פעם

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/11/2008 | 21:40 | מאת: קובי

אני בן 36 רווק לא עובד לא לומד לא מתאמן בשום תחום ספורטיבי מה שכן אני קם בבוקר רואה טלויזיה ומהצהריים אני מול המחשב עד הלילה אבל בזמן האחרון אני סובל בכאבים שבאים והולכים בבית השחי וגם בנוסף אני סובל מחרדות ופוביות ומטופל ע"י תרופו פסיכיאטריות האם יכול להיות שהכאבים נובעים מחרדה או מחוסר מעש ? רציתי להוסיף שאין לי נפיחות או אדום באזור

כאבים חולפים בבית השחי אינם ביטוי של שבץ מוח. אני מציע לפנות לרופא המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח