מחלוקתבין שני רופאים ? מה עושים ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/02/2001 | 11:14 | מאת: יעל

כמו שכבר ספרתי הופנתי .לבדיקת מאמץ הנתונים מוריאם עלצורך במיפוי לד .זאת חוות דעתו של הרוא בזמן בדיקת המאמץ ....רופא שני טוען שהבדיקה תקינה .ואין צורך לעשות מיפוי לב אני נשארתי עם הכאב בלב שהולך וחזר בזמן מאמץ ובזמן שינה או מנוחה מה עושים ישנם ימים שהכאבים מקרינים לי ליד

21/02/2001 | 11:54 | מאת: יעל

שכחתי לציין ששני הרופאים עם שתי חוות דעה שונים הם רופאי משפחה ולא קרדיולוגים או תודה על ההקשבה ....יעל כתב/ה: > > כמו שכבר ספרתי הופנתי .לבדיקת מאמץ הנתונים מוריאם עלצורך > במיפוי לד .זאת חוות דעתו של הרוא בזמן בדיקת המאמץ ....רופא שני > טוען שהבדיקה תקינה .ואין צורך לעשות מיפוי לב אני נשארתי עם הכאב > בלב שהולך וחזר בזמן מאמץ ובזמן שינה או מנוחה מה עושים ישנם > ימים שהכאבים מקרינים לי ליד

מנהל פורום קרדיולוגיה