בעיות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/02/2001 | 21:55 | מאת: טל

שלום לך רופא יקר יש לי שאלות על הלב 6 שאלות אינ מקווה מאד שתענה לי עליהם כי פעם שעברה לא ענית לי תודה 1. מהו התקף? 2.האם יש וירוסים שגורמים להתקפים? 3.האם מצב נפשי יכול להיות טריגר להתקף? 4.האם רשרוש בלב יכול להיות התקףלב בגיל מבוגר? 5.האם יש חברות שיבטיות שאינם סובלות מבעיות בלב עקב אורך חייהם?? 6.איזה תרופה אדם חולה לב מקבל? תודה עם תענה לשאלותיי טל

20/02/2001 | 23:57 | מאת: ד"ר אילן קיציס

גם הפעם אני לא חושב שמן הראוי לענות על שאלות שכל אחת מהן ממש עצומה !!! מאידך אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות. אחרת, אפשר לקנות ספר רפואה או קרדיולוגיה ולראות מה הוא אומר בכל עיניין ועניין. סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה