כאבים באמצע החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/02/2001 | 23:34 | מאת: שרי

לד"ר אילן שלום רב:מזה כמה ימים יש לי כאב לא חד אבל קצת מעיק באמצע החזה זה מתחיל לי מצד ימין בשד ו עובר לשני הצדדים של השדיים אמצע החזהץבת 35 יתכן זה מזהו אורמונלי או קשור ללב?אין לי עוד תופעות מלבד ה כאבון הזה,אני לא חלשה או מסוחררת לפעמים הלב דופק חזק בעיקר מעייפות בלילה אחרי יום עמוס עבודה ו ילדים תודה מה לעשות שרי

20/02/2001 | 21:46 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אני לא חושב שהתלונות שלך קשורות ללב. אך קשה לי לדעת בדיוק ללא בדיקה. לכי לקרדיולוג או לרופא המשפחה שלך. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה