צביטות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/02/2001 | 18:08 | מאת: יעל

שלום לפני כשבועים כתבתי לך על כאבים וצביטות בלב .בקשתה שאחרי בדיקת מאמץ לספר לך .מה יצא בבדיקה .היום עברתי את הבדיקה כך ::::: לפני תחילת הבדיקה חברו אותי ל א.ק.ג +מד לחץ הדם בזמן מנוחה . היו אותותים על הצג של ה.א.ק.ג בסוף הבדיקה בזמן שהדופק החל לרדת שוב הופיעו סמנים שאכן ישנה בעיה .אבל אין יודעים מהי והיכן היא בלב .הוסבר לי מהרופא שישנה בעיה והבדיקה לא ניראת טוב .ולא כדאי לי לחכות הרבה זמן עים הנתונים שקיבלנו בבדיקה ולכן הוא מפנה אותי ל..מיפויילב בבית החולים רבין תוך 3ימים הוא מצפה שעשה את המיפוי לב הסבר לי בבקשה מזה מיפוי לב אודה לך אים תחזיר לי תשובה ................

18/02/2001 | 21:22 | מאת: ד"ר אילן קיציס

... אני מאוד מקווה שיצא לך טוב. תספרי לי לכשיהיו לך תוצאות המיפוי. תוד

19/02/2001 | 06:57 | מאת: יעל

תודה לך דוקטור השאלה מזה מיפוי לב ....?????וכיצד זה נעשה אודה לך אים תענה לי.....

מנהל פורום קרדיולוגיה