טיפול שיניים - שתלים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/02/2001 | 19:50 | מאת: rachel

ערב טוב דר' קיציס כבר דברנו בעבר אודות האספירין. היום יש לי שאלה שונה לחלוטין. עלי לעבור טיפול שיניים שכולל עקירות והכנסת שתלים בלסת העליונה שאלתי היא האם כחולה קרדיאלית הלב יוכל לעמוד בנטל? עלי לציין שעברתי אוטם בשריר הלב לפני ארבע שנים ושני צינטורים כולל תומכים. מאז אני מרגישה מצוין (טפו טפו) כאילו מעולם לא עברתי התקף לב. אמנם אני שומרת על דיאטה קלה והולכת ארבע פעמים בשבוע כ-5 ק"מ כל פעם ומשתדלת להאיץ את הדופק. אודה על תשובה ואם אפשר לפרט קצת. רחל

17/02/2001 | 01:24 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן את יכולה לעמוד בניתוח. הערכה יותר מדוייקת צריכה להעישות על יד הקרדיולוג שלך. את האספירין ניתן להפסיק מספר ימים לפני הניתח על מנת למנוע דימום לאחריו. אם את מרגישה טוב (כביטוי לייציבות העורקים ותפקוד טוב של הלב9, אין כל מינעה מלעשות את טיפול השיניים. תודה על תשומת הלב

17/02/2001 | 19:20 | מאת: rachel

לדר' קיציס מודה לך מאוד על התשובה המעודדת לגבי האספירין לקחתי את הוראותיך לתשומת ליבי. ושוב תודה רחל

מנהל פורום קרדיולוגיה