כדוריות דם לבנות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/02/2001 | 13:03 | מאת: ענת

ד"ר קיציס שלום רב אבי עבר צינטור עם בלון והשתלת תומך לפני שבוע. בבדיקת דם שנעשתה לו התברר כי רמת הכדוריות הדם הלבנות ירדה בצורה משמעותית. עלי להדגיש כי יש לו בעית G6PD. מה היית ממליץ להמשך טיפול? תודות מראש ענת

13/02/2001 | 23:06 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לכי מייד לקרדיולוג שצנתר אותו שיראה איזה תרופות הוא לוקח תודה

14/02/2001 | 18:19 | מאת: ענת

ד"ר קיציס שלום אבי מקבל קפטופריל ונורמיטן-ללחץ דם, אספירין -לדילול הדם וטיקלידיל-למניעת דחיה. הרופא שצינטר אותו בדק אותו ועבר על תוצאות בדיקת הדם. נראה כי הוא מוטרד מכך שרמת כדוריות הדם הלבנות יורדות . טיקלידיל עליו לקחת למשך חודש (עבר שבוע מיום הצינטור) מה היית ממליץ? כמובן שהמון תודות מראש על התיחסותך. בריאות לכל ענת

מנהל פורום קרדיולוגיה