חמי מרפא לאחר נתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/02/2001 | 17:30 | מאת: מרקו

שלום דר' קיציס, עברתי ניתוח 3 מעקפי לב לפני יותר מ-6 חודשים [ההסברים שלך עזרו לי מאוד בשעתו לקבל החלטה, תודה!]. מיפוי לב ספקט לביקורת לפני זמן קצר מראה שהכל תקין, אני מרגיש טוב, אני מבצע פיזיוטרפית שיקום לב במסגרת בית חולים, התפרים הגלדו יפה. שאלתי: האם לדעתך מותר לי להכנס וכמובן לשהות/לשחות בברכות של מרפאות המרפא [לדוגמא: חמת גדר, חמי יואב, ספא אחרים וכו'] ? תודה רבה, מרקו.

13/02/2001 | 23:10 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אם הלב שלך "תקין" ואתה מרגיש טוב מותר לך כמעט הכל (ב - "כמעט", בוודאי נכנס משהו מינורי כמו חמת גדר - זה צריך להיות קטן עליך). יתרה מכך, מותר לך לרוץ ולעלות על הרים ולנסוע לחול וכו. תרגיש טוב...

14/02/2001 | 14:53 | מאת: מרקו

תודה רבה.

מנהל פורום קרדיולוגיה