סטנטים וניתוח מעקפים-לד"ר קיציס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/02/2001 | 23:10 | מאת: יוסי

שלום. בעברי 4 צינתורים והשתלת 7 סטנטים. הסטנטים לא נקלטים היטב ואני סובל כיום מתעוקת לב אפילו בעת הליכה רגילה . נאמר לי ע"י מנתח לב שיש בעיה קשה לנתח אותי במעקפים עקב ריבוי הסטנטים ולמעשה זה בלתי אפשרי. בנתיים שאמשוך כך,אני משתמש הרבה עם קורדיל (בהליכה ובעת מאמץ מתון). האם אין כיום טיפולים או טכנולוגיות מתקדמות לבצע אצלי מעקפים או משהו אחר כדי שאוכל לחזור לתפקוד נורמאלי וגם לא להיות בסיכון. בברכה יוסי

12/02/2001 | 08:35 | מאת: ד"ר אילן קיציס

באמת אתה מתאר בעייה קשה. למרות זאת אני לא יכול להתייחס באפקטיביות למקרה הספציפי שלך מבלי לראות את סרט הצנתור, לבדוק אותך ולראות איזה תרופולת אתה נוטל... זה הכל קשור. סליחה... על העזרה המוגבלת...

מנהל פורום קרדיולוגיה