מחלת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/02/2001 | 15:27 | מאת: משה אינשטיין

שלום! בבדיקת דם שערכתי לאחרונה נמצאו הממצאים הבאים: CHOLESTEROL - 143 TRIGLYCERIDES - 251 HDL - 22.26 LDL - 70.54 האם יש לי סיכוי גבוה לחלות במחלת לב? בתודה משה.

12/02/2001 | 08:37 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בן כמה אתה ? ומה יתר גורמי הסיכון שלך..? כללית ה HDL (הכול' הטוב), נמוך. בעוד ה LDL (הרע) גם נמוך... לא נראה לי שאתה בקבוצת סיכון מוגברת, לפחות לא על פי הבדיקות האלו לבדן. ובאמת בן כמה אתה

12/02/2001 | 08:56 | מאת: משה אינשטיין

שלום! אני בן 30, מה אני צריך לעשות כדי לעלות את הכולסטרול הטוב? לאיזה גורמי סיכון אתה מתכוון? אני סובל מכאבים בחזה בצד שמאל עם הקרנה ליד שמאל כבר קרוב לשנה, ביצעתי את הבדיקות מבחן מאמץ ואקו לב ולא מצאו כלום, אני כבר על סף יאוש. בתודה משה.

15/02/2001 | 19:30 | מאת: טל

שלום קוראים לי טל ויש לי כמה שאלות בקשר למחלות לב 1. מהו התקף לב? 2. האם יש וירוסים שגורמים להתקפי לב? 3. האם מצב נפשי יכול להיות טריגר להתקף? 4. האם רשוש בלב יכול להיות התקף לב בגיל מבוגר? 5. האם יש חברות שיבטיות שאינם סובלות מבעיות בלב? 6. איזה תרופה אדם חולה לב מקבל? אשמח עם תענה על שאלותי טל

מנהל פורום קרדיולוגיה