מוות לא צפוי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/02/2001 | 23:21 | מאת: כרמית@

שלום. רציתי לספר על דבר נורא שקרה לפני כחצי שנה בערך מישהי שאני מכירה בת 19 התמוטטה ומתה באמצע שהלכה בעיר אמרו לי שיכול להיות שהיה לה אירוע לבבי רציתי לדעת איזו סיבות יכולות להיות שזה מגיע למצב כזה , בגיל כל כך צעיר למות פתאום בלי שום התראה ? תודה על היחס :) כרמית..

09/02/2001 | 17:02 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זהו סיבוך נוראי. לרוב מדובר בהפרעת קצב קטלנית על רקע בעייה גנטית במערכת ההולכה (החשמל) של הלב. זה לא אירוע לבבי כפי שמובן בד"כ על ידי הציבור (התקף לב). לעיתים מוות פתאומי הוא הסימן הראשון והיחיד למחלה, כשברקע החולה היה תמיד בסדר, מעולם לא בוצע אקג וכו'. כמובן במקרים אלו צריכים לבדוק את יתר בני המשפחה... אצל קרדיולוג. זה מאוד לא נעים אבל קורה לעיתים רחוקות תודה על תשומת הלב

09/02/2001 | 19:40 | מאת: כרמית@

קודם כל תודה רבה על היחס והסבלנות :)) רק רציתי לברר עוד משהו קטן שלא הבנתי. שאמרת שלא מדובר באירוע לבבי ( התקף לב ) זה מובן אבל זה לא היה דום לב מה שהיה לה? דום לב זה אירוע לבבי לפי מה שאני יודעת תודה רבה מראש ! כרמית

מנהל פורום קרדיולוגיה