מניעה והכנה גופנית ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/02/2001 | 18:57 | מאת: דני

בהיותי בגיל שלושים - לפני כעשר שנים - הרגשתי חץ בחזה ולאחר מכן סחרחורת . התפניתי למיון ו געתי לשם לאחר שכבר נרגעתי . נערכו לי מספר בדיקות , שאינני זוכר את כולם וגם קיבלתי הסברים שנישכחו ממני ברובם אך דבר אחד זכור לי , נאמר לי שיתכן ויש לי בעיה בלב דובר על סינוס שנראה בא.ק.ג . אני זנחתי את העניין לחלוטין ולפני זמן מה חשתי מחושים באיזור הלב . מה עלי לעשות כעת ? .

08/02/2001 | 19:49 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ללכצ לקרדיולוג לבדיקה תודה

13/02/2001 | 11:48 | מאת: דני

האם ישנה בדיקה שיכולה לחשוף בעיה של תעוקת לב , ומהיא ומה רמת האמינות של ממצאי בדיקה או בדדיקות אלה

מנהל פורום קרדיולוגיה