לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/01/2001 | 21:43 | מאת: אתי

סובלת מלחץ דם גבןה לפחות 10 שנים שלא מצליחים לאזן.מטופלת בתרופות שונות שכל כמה חודשים מחליפים אותן, צינתור עבר בהצלחה (נורמלי) בבדיקת עורקי הכליות שנעשתה בשבוע שעבר נמצאה היצרות של הכיליה בין 66%-99% והחמרה מהבדיקה האחרונה (מלפני שנתיים) החמרה מצד ימין. אודה על תשובתכם.

08/02/2001 | 19:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

את צריכה מומחה לכליות (נפרולוג) וגם ליל"ד. אני בטוח שאת כבר מטופלת אצל אחד כזה ... מה השאלה הספציפית? האם לעשות הרחבה? מה הוא אומר על כך? תודה

10/02/2001 | 10:05 | מאת: אתי

תודה על תשובתך הראשונית לבעייה של לחץ דם בערכים גבוהים מאוד ובנוסף היצרות מימין בכילייה. אכן התייעצתי עם נפרולוג אשר ממליץ לי לעשות צילום סי.טי ולאחר מכן ניתוח(צינתור)להרחבת העורקים. האם יש טיפול אחר לבעיה או הצינתור הוא בלתי נמנע(הכרחי).

מנהל פורום קרדיולוגיה