אימונים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/02/2001 | 20:08 | מאת: גל

קניתי מכשיר הליכה ואני הולכת כל יום 15 דקות במהירות 4 אני מתחילה פעילות בדופק 96 ואחר 15 דקות אני בדופק 167 בזמן הפעילות אני רואה שהדופק יורד כשיש מאמץ 70 ואז אני מורידה מהירות והדופק עולה האם יש סיבה שהדופק יורד ואיך ללכת בצורה נכונה , ברגע שאני מסיימת אני מרגישה סחרחורת ודופק מדובר בבת 26 משקל 47 גובה 152

08/02/2001 | 20:04 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה מורכב וקשה לי להתיחס לדופק. אני בכלל לא הייתי שם לב לדופק. פשוט הולך ומזיעה (רצוי על חוף הים או בפרק כלשהו), ונהנה מזה. ההיליכה צריכה להיות משך חצי שעה ליום לפחות בקצב מהיר... זהו את צעירה מדי בשביל חישובים כל כך חסרי משמעות תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה