הבעת תודה לד"ר אילן קיציס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/02/2001 | 13:10 | מאת: אוהד

ד"ר קיציס שלום רב! ב-12.1.01 פניתי אליך וביקשתי את עזרתך בניתוח תוצאות של בדיקות שעשיתי, וזאת מאחר ותשובתו של הקרדיולוג ששלח אותי ,כי הכל תקין אצלי ועלי להמשיך ולחפש מהיכן הכאבים בחזה שאני מתלונן עליהם במקומות אחרים בגוף. "ל-90% מהאוכלוסיה יש את מה שיש לך" נאמר לי. כיוון שלא הייתי שלם עם תשובתו ,פניתי אליך, קיבלתי תשובה ממך לפנות לקרדיולוג כיוון שיש לי הצרויות משמעותיות ויש צורך לבצע צינתור. בעצתך פניתי לרופא (פרטי) , ששלח אותי לצינתור. אתמול חזרתי הביתה לאחר צינתור והשתלת תומך. נמצאו שתי סתימות משמעותיות, אחת סתומה 99%-90 !! אילולא אתה , מי יודע מה היה קורה!! תודה מקרב לב (תרתי משמע) ואי אפשר לסיים בלי אף שאלה, אני סובל כעת מכאבים בחזה המופיעים מפעם לפעם וזאת למרות שאינני עושה כל מאמץ (אינני יכול כמובן) האם הכאבים צפויים? כל טוב ובריאות לכל אוהד

08/02/2001 | 18:32 | מאת: דוד

אני מצטרף בכל לב לברכות לך - ד"ר קיציס - אני מלא הערצה לנכונות של להשיב במהירות לכל פונה כה לחיי !!!

08/02/2001 | 20:08 | מאת: ד"ר אילן קיציס

יופי לך... לך לאותו קרדיולוג טוב ששלח אותך לצנתור... כנראה שנוצרה הבנה טובה בינכם. אולי הוא יוכל לעזור לך להבדיל בין כאב "מהלב" לבין כאב אחר תודה והעיקר שתשמור מאוד מאוד - כלומר שכל גורמי הסיכון האפשריים יהיו מאוזנים בצורה אופ]טימלית (שים לב! אופטימלית זה יותר טוב מסתם "טוב") תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה