צביטות בלב וכאבים חדים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/02/2001 | 23:58 | מאת: יעל

בת 38 לא מעשנת ולא שותה משקאות בדרך כלל בריאה מזה כחוש וחצי עים צביתות בלב וכאבים שצעירם אותי בלילה אני לוקחת אופטלגין אבל למען האמת זה לא עוזר לי נגשתי לרופא המשפחה עשו לי א.ק.ג ויצא לא תקין הוסבר לי שהצביתות שאני חשה בהם נראים ב.א.ק.ג ולכן שלחו אותי לבדיקת מאמץ שאני מחכה מאז לתור בנתיים הכאבים נמשכים .וכשאני מתרגזת אני מרגישה שהלב עומד להיתפוצץ בכל רגע גם כשאני במוחה מוחלטת הצביטות חוזרות והכאב החד מה לעשות להמשיך ןלשתות כדרים אופטלגין אני יכולה לומר שהכאבים נעשו יותר צפופים התדירות של הכאבים והצביתות אודה עם תענו לי

05/02/2001 | 14:09 | מאת: רוז

ראשית חוכמה - להפסיק להתרגז. שנית, אופטלגין לא בריא. שלישית - תחכי לבדיקות ותראי.

05/02/2001 | 16:54 | מאת: יעל

האים את רופאה מומחית.תודה רוז כתב/ה: > > ראשית חוכמה - להפסיק להתרגז. > שנית, אופטלגין לא בריא. > שלישית - תחכי לבדיקות ותראי.

מנהל פורום קרדיולוגיה