כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/02/2001 | 09:45 | מאת: משה אינשטיין

שלום! כבר שנה הנני סובל מדי יום ביומו מכאבים בחזה מצד שמאל עם הקרנה ליד שמאל. לפני שמונה חודשים ביצעתי בדיקה של מבחן מאמץ ואקו לב שיצאו תקינים. הרופא משפחה טען כי הכאבים אינם קשורים ללב ושלח אותי לאורטופד, האורטופד שלח אותי לבדיקת C.T לעמוד שידרה צווארי ומיפוי עצמות, גם בבדיקות האלה לא נמצא ממצא מיוחד. שאלתי היא האם בדיקה של מבחן מאמץ ואקו לב שוללים לחלוטין רקע לבבי? בתודה משה.

04/02/2001 | 22:00 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כלום לא שולל כלום, באופן ודאי ולחלוטין... אבל בדיקות תקינות (ובעיקר מבחן הזמן) מאוד תומכים בכך שזה לא מהלב. אבל אני לא יכול הליות בטוח, דרך התכתבות... לך לקרדיולוג או לרופא הבית שלך ושאל אותו. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה