chelation

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/02/2001 | 16:54 | מאת: יוסי

מדוע ,במקום לפחות לנסות שיטה יחסית זולה זו להקלה במקרים רבים של בעיות וסקולריות, אתם בוחרים בכל זאת בשיטות החודרניות המסוכנות יותר ויקרות הרבה יותר, ואפילו אינכם מאפשרים לחולים שרוצים בכך את הטיפול הפשוט-זול :CHELATION THERAPY??

03/02/2001 | 17:35 | מאת: ד"ר אילן קיציס

.... אנחנו לא מאפשרים..... !!! ... איזו צורת ביטוי זאת ?! אתה רשאי לבחור בכל מה שאתה רוצה. אנחנו רק ממליצים, מה שבעיני הרפואה הקונבנצינאלית הוכח במועיל. תודה על תשומת הלב

04/02/2001 | 11:55 | מאת: יוסי

ד"ר נכבד, ברור לי שעצם העלאת הנושא מרגיזה אותך, אבל לצערי לא ענית לעצם השאלה ששאלתי. אתה יודע היטב ששירותי הבריאות (קופות החולים השונות, בתי חולים וכו') אינם מיידעים את החולים בקיום האפשרות לטיפול בקלציה (CHELATION) וגם הרופאים הקרדיולוגיים אינם מציעים לחוליהם אפשרות זו. האם לא הגיעה העת שגם בישראל רופאים ייכנסו יותר לתחום זה המקובל בארה"ב (למשל), ואלפי אנשים שם עברו את הטיפול ומרוצים מאוד מתוצאותיו. אשמח ליידע אותך במקורות מתאימים להבנת השיטה ויישומה בפועל.

04/02/2001 | 22:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן הגיע הזמן ... לך על זה אם אתה רוצה. אני רופא קונבנצינאלי ולכן תנסה לא לגרור אותי לוויכוח סרק (מבחינתי). תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה