צניחת מסתם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/01/2001 | 20:50 | מאת: mir

לד"ר קיציס שלום רב:המלצת לי לפני כשבועיים בפורום לעשות LOOP RECORDER הבעייה היא שאנו לא מוצאים בית חולים שעושה את הבדיקה באזור שלנו רק בסורוקה וצריך לחכות שנה.האם יש אפשרות להגיע אליך ליעוץ. איפה אני יכולה לעשות את הבדיקה אני שייכת לכללית. אשמח שתענה לי באימל. תודה מיר.

23/01/2001 | 21:23 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אפשר לקנות את הבדיקה בנטלי. כמה מאות שקלים. אני יודע שזה לא בסלצהתרופות של מרבית הקופות. לך על "פרטי" תתקשר לחברת נטלי ותשאל שם. תודה אתה יכול לכתוב ב E-MAIL

מנהל פורום קרדיולוגיה